Rezidence U Šárky - nově bydlení v Praze 6

Rezidence U Šárky - nově bydlení v Praze 6

Datum publikace článku: 20. 11. 2013

Projekt spojuje kvalitu moderního městského bydlení s pocitem volnosti a nespočtem možností. Svobodu volby nabízí i možnost výběru mezi osobním a družstevním vlastnictvím.

Klidné a nízkoenergetické bydlení na Praze 6

Jako jeden z prvních developerských projektů vůbec nabídne bydlení v unikátně zalesněném prostoru, který tak přirozeně naváže na malebné údolí přírodního parku Divoká Šárka. Bydlení v Rezidenci

U Šárky nabízí kompletní občanskou vybavenost, dokonalé dopravní spojení, nesčetně příležitostí k aktivnímu životnímu stylu a především naprostou volnost. Užívejte si život pár minut od centra, uprostřed kultivované přírody a sami si vyberte, jak a kde strávíte svůj volný čas. Možnosti jsou neomezené!

Byty bez starostí

Díky blízké stanici metra A Veleslavín budete za 30 minut na Václavském náměstí a za 3 minuty se autem nebo autobusem dostanete do nákupního centra OC Šestka. Alternativu pohodlného cestování nabídne blízká zastávka vlaku Praha-Ruzyně, odkud vyjíždí vlaky směr Hostivice či Nádraží Veleslavín a Hradčanská. Na těchto stanicích můžete pak jednoduše přestoupit na stejnojmenné stanice metra A.

Pokud trávíte život na cestách do zahraničí, oceníte dostupnost letiště na něž se dostanete za 5 minut autem. V blízkosti projektu je dále naplánované prodloužení tramvajové trati, která přinese výrazné zrychlení dopravy směrem na Dejvice. Druhou nesmírně přínosnou dopravní tepnou bude vznik rychlodráhy Praha – Kladno se zastávkou Dlouhá míle v blízkosti projektu.

Více o projektu se dočtete zde.

Ceník nových bytů naleznete zde.

<< Zobrazit všechny aktuality