Pořiďte si luxusní bydlení v Praze. Právě teď je vhodná doba

Pořiďte si luxusní bydlení v Praze. Právě teď je vhodná doba

Datum publikace článku: 20. 01. 2016

Sazby hypoték se stále drží rekordně nízko, největší zájem je o byty 2+kk a ceny bytů, kde metr čtvereční stojí více než 70 tisíc korun, budou klesat. Právě díky těmto třem důvodům si nyní můžete splnit sen o luxusním bydlení v Praze.

Praha 1 patří dlouhodobě mezi nejluxusnější lokality v celé České republice. Mnoho lidí má proto pocit, že bydlení zde pro ně není dostupné. Díky kombinaci několika faktorů jsou však nyní luxusní byty v Praze dostupné většímu množství zájemců.

Pořiďte si byt, který nikdy neztratí na hodnotě a každého přesvědčí, že se spokojíte jen s tím nejlepším.

Když luxusní byt, tak moderní

S investicí do luxusního bydlení ale neváhejte moc dlouho. Právě díky souhře výhodných okolností se byty v srdci hlavního města rychle vyprodávají. Výstavba nových rezidenčních objektů je pak kvůli stávající zástavbě složitá.

A proč byste měli investovat do nových bytů a ne těch historických? Historické byty v centru Prahy jsou většinou památkově chráněny, proto je jakákoli stavební úprava složitá. Navíc také ne vždy splňují nároky na moderní bydlení.

Hlídejte si nabídku luxusního bydlení v Praze

Prvním plánovaným projektem jsou byty U Sluncové na Praze 8. Rezidenti budou mít krásný výhled na Pražský hrad a majitelé luxusních bytů v horních patrech se jím budou moci kochat ze střešní terasy.

Luxusní byty jsou také součástí projektů U Šárky v Praze 6 a Britská čtvrť v Praze 5. Sledujte stránky společnosti FINEP HOLDING pro více informací a nenechte si uniknout nabídku prvních bytů.

Pokud vás luxusní bydlení v Praze 10 ani plánované projekty nelákají, podívejte se na další byty na prodej v Praze.

<< Zobrazit všechny aktuality