Jak vypadá luxusní byt v Praze? Velká plocha, recepce a parkování

Jak vypadá luxusní byt v Praze? Velká plocha, recepce a parkování

Datum publikace článku: 03. 11. 2013

Zajímáte se o nadstandardní bydlení a bydlíte v okolí Prahy? Pak vás možná zaujme nový trend, kterým je stěhování zpět do města. Ne do běžného bytu, ale do luxusní rezidence s byty o podlahové ploše až několika set metrů čtverečních.

Luxusní byt v Praze nahradí rodinný dům

Nadstandardní nové byty v Praze mají nejen dostatek soukromí pro všechny své obyvatele, komfort vlastního parkování, recepce a často i nepřetržité ostrahy, ale díky skutečně velké podlahové ploše i dostatek prostoru pro náročné nebo početné rodiny.

Výjimkou nejsou ani luxusní byty v Praze s rozlohou nad 200 metrů čtverečních, nadstandard ale pro mnohé začíná už i u bytů kolem sta metrů. Vyšší náklady na pořízení luxusního bytu pak kompenzuje nejen kvalita bydlení, ale i bezpečí investovaných peněz. Podobné byty totiž bývají situovány v kvalitních projektech na lukrativních místech, takže byt časem ještě stoupne na hodnotě.

Najděte si vlastní luxusní byt v Praze 6

Typické zástupce luxusních bytů v Praze najdete například v projektu U Šárky, kde najdete hned několik velkometrážních bytů s veškerým komfortem, navíc v blízkosti centra města.

<< Zobrazit všechny aktuality